Sila tinggalkan link anda, promise akan terus follow

Monday, May 10, 2010

thnx!! (^.^)

Faiz:i fall in luvs!

Myna:i'll be wif u 4ever ye

Didy Sakaria:die ajar saya blog.thkx bebeh!!


start bulan 5 saya dah mule ngintai blog member2
ape nak wat ek..huhu
facebook.myspace.friendster.facebook.myspace.friendster
huh!bored!bored!
cam best jek bloging nih *.*
but in my mind 'i don noe how 2 create a blog'
sudently -> Didy Sakaria
saya teringat die!
"Didy, ajar aku wat blog!"

Faiz
'ika nak wat blog bleh tak abg?'
'bleh,pandai ke?'
'didy bleh ajar'
'ikut la'
~wiwiwiwiy~
haha!
Faiz @_@ abgkuh tersyg heee~~
(in lovss sama dia)
wahaha!
ngengg~

aaarrhh!! lamenye nak tunggu Didy ajar
Melaka:Johor:Melaka:Johor
Skype & ym
saya un9 Didy of9 saya of9 Didy on9
@#$%^&*

10/05/2010
saya un9 la mcm niase xde keje la kan
hah! Didy un9! ape lagi.start la.
1per1 die ajar saya
best
sampailah jadi blog yg xchumel nih haha! *.*

Myna
ma bff ever n ever n ever n ever n ever!
'aku nak tgk blog ko'
adush! myna merajuk blog saya tak siap lagi.. uhuk :[
myna jangan majuks ye!
nty kamu balik kite hangout lepak2 same2

thnkx korang bg support kat saya!
syok mcm nyummy sehingga menjilat jari haha merepeks je~
(>.<)
lalalalala~~


2 comments:

  1. terbangge lak aku ko state bnyak nmae aku dlm blog kau kan..weee~

    ReplyDelete
  2. eeeerrr..
    malu lah akuh nih
    pekebende aku wat aku pon xtaw
    nak letak pe lg ntah
    kosong jek such nothing!

    ReplyDelete