Sila tinggalkan link anda, promise akan terus follow

Friday, July 16, 2010

myna dis is my promise!

The BFF Hangout!!!

korg dtg2 jusco bkn nak ajak aku mkn. dah le lapo. haha suh amik gmbo plak :] xpe2 aku suke. atleast ni kite leh jd kan bukti kite penah jmpe hehe ceh cm nak siasat pe la plak an =-='

dtg punye dtg, korg g beli tiket cite kul 12.45. dh le smpai kul 12.40, sempai tggu 5 minit jek hahahaha xdan nak mkn... lapo tau x..
lapo lapo lapo. 2 je aku tau mse tuh. asal kan jmpe korg lapo aku pon ilang ckit r tp still lapo g.
best jmpe korg.nt jmpe g eh.muni myna n zuren, syg siot xdpt jmpe anith:sebab mak die tak kasi kuo! bcoz die dh 2 3 hr kuar bturut2.al maklum mse tuh time besday die. sume nak ajak die kuo.


so for readers: dis is our 'bukti' kiteorg kuo hari tu....
check it out!!!!!!!


tandas oh tandas.
dah xde sape nak amik gmbo ktorg ber4, sori xde care lain k. haha maap myna!!
hp ko..!! haha promote ckit yaa..
bukan aku tak tahu memg ko gler ng snap2 nih
xkisah dh mane2 pon. tgh cangkung pon leh jadik an wiwiwiwiw ~~~

Reject Shop! here we come.
aku dok cari baju tok ayh aku.ala korg pon klu hari bape nak gak an bg ayh korg hadiah..
aku pon nak jgk la....t-shirt ijo tok ayh aku..
eh eh aku suke la wane ijo..! hee~ 0.0
PEACE!! without WAR!

haha bak kate Zuren 'malam pertama'
ceh otak kuning la ko!!
weh tp cun gak baju tuh an.
ala xlayak weh nak pakai baju tuh..
malu malu =.=?
hehe i'm the owner k! so gmbar aku kne la the paling besar hahahahahaha


zuren bawak2... jgn tengok bdk senget kat blakang tuh.. main2 ek korg!
muni pe ko baut tuh.. membebel sorg2. penat juween nak cari tmpt ko keje..pe tmpat ntah ko praktikel dulu..
cam bangunan nak roboh jek hahahaha ~:D~
byk bangla plak tuh.
muni 2 an mst hari2 kne ngurat ng mat bangla tau myn. tp x ngaku wahaha!
haaa ngumpat! ish3...
psni nak balik xde la nak jmpe korg lg an. see u kat FB oke kamu semua!!!

No comments:

Post a Comment