Sila tinggalkan link anda, promise akan terus follow

Saturday, October 16, 2010

perubahan berlaku?

heheheheeeeeeee~~ :)
wahhh panjang senyum..meleret leret!! haha
apasal la ko nih. ni die aku nak cte.
agak2 gmbar ape nih..
aku kan? hehe di PESTA BUKU!!!
aku berubah kew? pelik x?aku kan pmls!
ni kes PELIK TP BENAR oke!! kne pcaye.. hahaha
pesta buku kat Balai Islam Kota Bharu
balik clas jalan kaki g KB jap dpt kan teksi then sampai la kami di Balai Islam
aku g Balai Islam bukan nak nikah ea.. heee~~ lambat lg aku nk kwen. tp terigin gak nak kwen ;p

korg aku dh tahu paling pemals tp tuh la perubahan yg memndadak nih...!!!!!!
heeee -_- ----> T_T
pilih pilih.. byk buku nih dik belilah yg mane berkenan hehe
mimi g sni pon sbb pendrive die ilang org curi..
so kat cni mse tuh ade offer
pendrive 8GB juz RM 40 only!!!
aku pon xlepaskan pluang ni oke.. dah alang alang baik aku pon beli buku skali kan.
so ni jela y aku berkenan. xde yg lain.

nak balik amik kenangan ckit.. bukan salu aku dpt ,masuk cni klu bukan sbb ade hal. ala korg tahu kan aku org jhor yg dtg Kelantan sbb merantau mencari ilmu. ni kan last sem aku!!
jgn nak byk komen la.. bukan aku jakon tau..heee >.<

buku y aku beli:
Buat Duit Dengan Blog by Yazid Yahaya




mimi n cik ika green!

2 comments: