Sila tinggalkan link anda, promise akan terus follow

Thursday, October 14, 2010

selesai suda PROJEK besar

salam
ape die ek.agak2 gempak x.haa korg xtau kan. ni ha aku nk habaq kat korg.ceh loghat penang plak dah haha.gni.waahh SEM 5 big projek aku!! terhasilnya sabuah syrikat Yummy Enterprise.. syrkat yg mghsilkan aiskrim berjename YUMMY! sedap hingga menjilat jari tuh
yummy yummy mmmm sedapnya!!!
2 la trademark Yummy!
so terhasilnya logo aiskrim kami iaitu hasil nukilan dari Cik Ika sendiri ye,...
ala bole la kan juz simple2 je... sambil mengedit2 sempat wat bende lain..opppsss tersasul...kantoi la plak kat ZURA hehe maap keje aku memg gni... suke wat keje lain skali...
members!!
Hadi
Zura
Cik Ika
Mimie
LOGO PRODUK AISKRIM YUMMY
aku memg ditugaskan untuk membina sume y perlu edit yg berkaitan sume sal produk oke!! so hasil nye.. ini blog YUMMY! ala ok jela kan. so simple. simple is elegent hahaha


haaaa antre iklan y paling aku suke!! LIKE3! NO UNLIKE YEEE... cun jgk la kan. ni iklan tok billboard yg akan diletakkan di simpang trafic light kat ng KB Mall.wahh mcm produk btol2 kan.


2 die!!! some of iklan ktorg yg lain ialah melaui pemberian calender!! ok jgk la kan. ade la jgk ciri calender bertema aiskrim haha... actly aku copy2 pic gari google jek..!! Tengss GOOGLE!! byk gler aku curi dri KAU!! haha


haaa ni aku rase mcm xkene je kan iklan nih. ok ke ha? iklan ni kan tok letak kat bas persiaran ala2 bas tambang la y korg salu tgk tu kan. iklan mcm2..
so produk aku pon aku nak letak mcm tuh jgk..


Yummy yummy mmmm sedapnya!!!
dibawah ni iklan di majalah.ala maap la edit pon xgempak mane. sekadar keperluan dlm nak amik carrymark je.. jadi jgk kan. boleh la..
nak upah org lain wat ktorg xmampu r... fulus xda la..
ok3!! PERHATIAN sape nak order leh call no tertera di bawah ini hehehehe

so bawah ni plak iklan pamplet ktorg. wane coklet? zura kate mcm xok.. tp ntah la.. aku rase nmpak xclusive.. xtahu la tu pendpt die..

mcm y korg nmpak ni PETA lokasi kilang n opis Yummy Enterprise!! Di Pengkalan Chepa
Kota Bharu..
peta ni pon adalah copyright di google hehehe
sungguh bermurah hati google ini kan. =]
SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN BOLEH LA HUBUNGI KAMI DI..bla bla bla bla bla..............................

Yummy yummy mmmm sedapnya!!!

No comments:

Post a Comment