Sila tinggalkan link anda, promise akan terus follow

Sunday, February 27, 2011

bile kretiviti kami terserlah, inilah hasilnye!! hee~



haha!hye korg! wat's up doe!huh mcm nk gadoh je an
ala bukan ape sori2
so korg ape cite? shat sume an,

korg bace entry je agak2 ape?
mst gempak kan, opkos la xgempak pon
haha saje2..

aku ni bukan ape ala sje nk share ng korg cam biase la.
mls nak taip, upload pic je korg y bijak da tahu kan sal ape

ktorg ni balik2 keje je ngadap laptop huduh ni just bcoz aku nk tunjuk kat NINA n SUZY ape y aku buat kat opis
hahaha...aku bukan nk wat keje, dok main lukis2 p kejadah bende ntah
katon!!!



so ni jela aku nk tunjuk. comelkan ! !
rupe blog saya yg baru (hehe~~ tersenyum sambil tersimpul2)
wahaha ^_^


korg nak kenal ng best friends aku x?
click name dorg eh!!




aku memg mls gler2 la nk cite panjang nak menaip bagai ni!
korg bukak, bace, then faham la dorg ni....



mooh:elaun mara da msuk! dorg ajak mkn bear! yahu!


2 comments:

  1. cantek blog kau. hehehe
    promote ar ckit blog aku. wahahaha

    ReplyDelete