Sila tinggalkan link anda, promise akan terus follow

Thursday, February 3, 2011

kau lagi, xde org lain



salam

hye kengkawan.lame rasenye xupdate blog kan. ok bukan xde interesting story but i sgt lazy la u.. hehe ~.~ ok for now n this day, i just only one person in this room n just 3 person in this house.

wahaha wat u bebel2 nih ha?? oohh noo..!!hehe lantak la
ok tetibe time aku on9 fb hari ni duk tenung gmbr bff, terase rindu yg teramat2 sgt kat dorg. da nk hampir setahun kot xjmpe... sedih kan. :[
ala klu korg pon mcm aku jgk kan, nk nges r rase.. so bff aku bkn nye ramai pon. ade 2 org je..
adz & myn

ape specialnye ade bff nih? ok the answers is korg leh share
prob same2 kn. 2je la..asalkn bff korg 2 ade feeling la, jgn plk ko dok pilih bff yg xde feeling, alamaknye pe kebende yg korg cte pon hncus... bunang mse je doe!!


die la sorg peminat setia blog aku yg buat ranking aku melanbung naik wahaha!
amboi2 dok bersenang lenang ko ye...

myn:amacam skrg hdup menjanda? ade laku? wahh oppkoss la bertambah laku.. status single y dipegang membuatkan nye glamouros!!

so sempat la aku bersembang chatting2 ng ko before aku kluar ng uncle akukan td..
alamak ko tahu myn, kul 12.30am aku baru balik sbb sembang2 ng uncle aku n adik2 ipar die. ala xpenah lg kan jmpe uncle kat KB melainkan kat Jhor jek... so da alang2 belanje la anak buah mkn luar kan... seronok jgk bual2 ng kaum adam yg matured2 nih hahaha
(*.*)

so aku da tahu ape yg kaum2 adam yg matured bualkan bile kite yg kaum hawa ni pelik tgk coz kaum adam nih leh tahan lame2 kat kedai KOPI!!!!

n then, dpt jgk aku beli baju baru n tudung baru!!! hahaha 0.0
sakan habiskan duit.. ha 2 la uncle sape suh bwak ika g uptown KB tuh.. lg2 time cuti gni.. ramai org n byk gerai yg bukak..
ade la kes aku g kedai shawl td, aku tnye la abg sales tuh,

*abg, shawl ni xde wane lain lg ke?
*ade2 kat belah sane

ok, 2 je kot y aku tnye, ade mamat nih teman mak die cari shawl, ade ke lepas aku tnye sales 2 mamat nih tgk aku lain mcm, mcm nk mkn, smpai tertunduk2.. aish!! wat tak kene ng aku, mentang2 aku ckap luar je tgk aku cm tuh..

emm mamat ni org luar kot, cz td mse kat uptown lg2 cti raye cne ni ramai org luar yg dtg,...
tp cute jgk mamat tuh.. mcm nerd2 ckit.. fuuhh i like uu!!

haha nak cite kat cni story y baru je i rase dat xbpe lame lps.. so mcm mgantok la plak.
ok c next story!!




*even aku ade member lain y rapat, but u myn still 1st dlm kepale otak after faiz



No comments:

Post a Comment