Sila tinggalkan link anda, promise akan terus follow

Wednesday, October 27, 2010

syoOOooknyeeEE!! 15/10/2010

ellooww!!huhuhu~~silap2
salam
hai2 pembace2kuh ygbakal jd follower aku hehe~~(biapon xde org nak follow aku) ok2..
ala korg aku xde idea sbnrnye tp rase mcm2 nak cite haha
bz oke!
story ni panjang kot....so ika kau pendekkan jela yeee~~
hehe meh rapat2 ng aku...pasang telinge kuat2..
girls leh la rapat ng aku..boyyss NO oke! katekan tidak kpd.........ttuuuutt....!
haha
2 die..
15/10/2010 yg lepas.kire2 2 mggu lps la kan..
ni die..ktorg g JERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wahh syoknye la kan......
LATA BELATAN=name tmpt die la syg!!
(>.<)=p



nak cite nye punye la semangat ktorg amboi2 nak g clas kul 8 punye la liat nak bngun!!
bab2 g jlan laju la sgt korang(xtermasuk aku eh) ehem ehem!!
hahhaha aku tipu la
actly aku la menang bile bab xbangun pagi!! adush!!
haaaa jum2 vroom vroom pet pet!! hon berbunyi! hehe
bdk kecik kene la duk blakang pkai seat belt tau!!
xleh duk depan.bdk kecik salu xleh duk diam................~~

yeah yeah da smpai!! yeah yeah da smpai!! haha
tgn shikin ade mehun yang sedap terase bile aku lapar!!!!



aduh2..sejuk sey korg nih kulit harimau ke xsejuk!! pink2 its meee!! hee~~ :P


wat's the name of tiger ini?haha
gapo namo rima ni?haha
cepat translate ape aku ckp!!!
"baik cikgu"
cheer me up plz!!

pemandangan di Lata Belatan
ha ni kan..akhir nye dpt aku tgk.. xpenah tgk nih payung terjun
balik dari lata belatan. ktorg singgah la Bachok.. Pantai Irama name die nih.. CANTIK sgt!!
kalau da kat pantai rugi la kan if xamik gmbar.btol xxxxx??!!
bkn salu dpt g pntai..
ok bile kat pntai nih kan kebetulan hari tu bukak pasar.
kalau nak tahu pantai kat ctu barang murah2... terbeliak mate aku tau..
dari ke baju, tudung, pakaian bundle cntik2 bkn y bruk2 tuh, eksesori lain pon ade. yg paling best.. ade 1 gerai jual beg.. byk sgt.. tp kn beg die juz harge RM10 n RM15 jeeeeeeee!!!!
wahhh dahsyat2..
aku g rantau panjang n pengkalan kubur pon xjumpe lg beg cantik yg murah gni....
aku ni kan mls sbnrnye nak ckp tp terpkse ckap la hehehhe
aku berkenan 1 beg nih.. alahai punye la sedih...
aku xdpt beli beg tuh!! :-(
yela korg tahu kan kat pantai mane ade ATM!! nak suh aku cocok mane???
wane putih plak tuh.. cantik la..
rugi sey..
bile la aku dapat g ctu lg ..emmmm
oke rlx jela.. bende da lps!!
now aku 2 mggu lg nak final exam.aduh dahsyat nih.. kne push my self!!
ok la bye nak balik rmh hehe
on9 kat kolej nih(teman faiz hee~~)

No comments:

Post a Comment