Sila tinggalkan link anda, promise akan terus follow

Tuesday, January 18, 2011

knpe ade org mandi lame?


salam korg sume..mari2 dgr cite nenek ni smbil menyanyi2 lagu jimbara hahaha
jum2 aku tersgt la boring kot kat ofis nih
hari ni byk xwat kje dr wat kje. knpe ye? haha sbb aku ade mse aku mls.. ala korg pon same kn. penat la klu asyik rajin je an..

aku y sambil nyanyi2 lagu bunkface nih tersenyum ring di dpn pc y xbpe nk cun n menawan nih
hehe berharap ade la pkwe nsem yg lalu dpn ofis hahaha(abg faiz)~dlm erti kate lain la

haa berbekalkan title aku yg sgt open minded, ape pndpt korg?
knpe ade org mandi lame?ape y dorg wat ek?
hal ni dah lme aku tertanye2 nk ragu2 dgn jwpan y aku ade. sbb nye aku sendir pon mandi lameee!! wuhahaha!! :]
maap ye..
kwn2 ku yg budiman Suzy, Nina, Saffa yg baik lg menawan!!
awal2 pg aku memg liat nk bangun so bile da bngun lmbat bile mse nk pkai bju, iron tdung,pkai tdung, alah segale bpak bende la kne pkai..aku memg gni!!!
so kne la aku mandi dlu.check in kul 8.30, n dorg clas kul 9. aduh2 sori beb!! actly 2 la habit aku MANDI LAME!!
xtahu la ape aku buat smpai aku mandi lame.. pkai sabun da 2trip, syampoo, cleanser je da 2 jenis so 2 trip la jgk kan, gosok gigi,nak bilas lagi bersih2 then the end bilas ng Dettol. so aku pon tak tahu npe lame sgt aku mandi. org y knal aku memg dorg tahu aku mandi lame.
mse 1st aku join bilik korg, memg 2 la pengakuan aku yng aku nk gtw korg..

Sory Sgt2 k..!!

aku berjanji bahawe se nye
-aku akan bngun awal sekit, sedikit je ye dari biase...xleh byk sikit.
-akan bangun awal xnak liat2 bngun,
-mandi kurang lame hehe, so kne la aku mandi2 kambing!! haha xmau hbis bau kambing 1 ofis kang!!(xpe pkai perfume se kotak)

sonok sey klu dpt ladies mcm ni.. gerenti waaa mandi lagi lame dr biase!!!
boleh tdo dlm skali


sambil2 berendam ng air mawar yg akan buang nasib2 malang aku nih!!
suzy nina saffa ape kite kte kumpul duit n beli tab mandi ni hahaha.. kongsi 3 org rendam pagi2 hahaha


so tyerjwb la npe aku mandi lame.. kankankan!!

chow

*&^% cikikarainbow's blog y suke mandi lame

2 comments:

  1. kalau dapat bathroom macam ni memang cool abis la !:)
    mahu nyer berjam-jam kat dlm tu..hehe

    ReplyDelete
  2. ye3!! betol3!! sgt stuju...
    bleh berendan lame2 kan kan kan

    ReplyDelete