Sila tinggalkan link anda, promise akan terus follow

Sunday, January 16, 2011

ika chan fighting


ehem2..hai2..
ok cm ni la, assalamualaikum aattookk!! ooo aattookk!!
ala2 atok xde kat cni la kat kmpg! duusshh!! ha kan da kne mrepek ko lg kan.... ~1~

aku amat2 la suke kot dlm mse smggu nih. mcm2 y aku dh cube..
ok senang cite aku nk gtw ko tgk jela gmbar bwah ni ade 2 org kan?
waahh aku amat kagum sey ng dorg even xde la se glamour "adik beradik marcello" tuh..
aku aku suke kot blog dorg
ha ni y aku suke.. tutorial nk cutekan blog
ok aku kan just a simple person y baru xsmpai setahun dlm blogwalking nih
so kne la belajar bende2 yg baru y aku tak tahu kan
(*.*) :D





dorg memg aku respek r. ajar cre2 nak cntikkan header n mcm2 la..
korg yg tak tahu boleh la try kan.. soo cute
tgk jela blog dorg..
comel2 kan..
2 pon bg y girl la..
tak tahu la aku klu y boy pon minat wane2 yg gni
tp bile korg buat ala ikut kretvti sendirik je....
suke aty korg jela..
xkisah la maknyah ke laki ke girl ke sume leh cube kan...

chayok2... mari berlumbe2 wat header y cantik...
aja aja fighting!!!!!

even aku xsiap header yg cun lg tp aku still belajar nak wat...
so just adjust kan la kat korg yang baru2 nk try ke ape ke an...

sooo selamat mencube~~!


3 comments:

  1. selame ni xpenah penah aku sebut aja aja fighting leh plak terkeluar ayat tuh.. nina2...

    nina chan fighting?
    ika chan fighting?

    ape meaning nye?
    ntah!!
    jwb la sape2 y tahu

    tp suzy kate chan-utk ank prempuan
    kun-utk ank lelaki

    btol ke?

    ReplyDelete
  2. awak,,,hehe
    thnx sudi jenguk blog qis yang tak bape nak senonoh

    btw,buat header ni kdg2 amek masa nak belaja..
    btw...all the best...!!

    ReplyDelete
  3. oohh xsgke la qis bkn org y sombong.
    ade org sombong thp cipan.. k gudluck
    tengs qis

    ReplyDelete