Sila tinggalkan link anda, promise akan terus follow

Tuesday, January 11, 2011

Puan Zawiah penyelia sy tau!!




oowhh! ouch! auwwu! oohh die memg penyelia Li sy.itu yg best aku nk kte.sebagai seorg executive Puan Zawiah amat la baik di hati sume stdent..oohh yeah!

"puan, bg kami 4flate tau hee~"
"boleh, beres je sy"
wahwahwah3--sgt terharu sey
so dgn rasminye aku nak menceritakan pada 9hb y lepas
adalah hari lahir Puan Zawiah y ke _ _ toott~~
puan kate biarlah rahsia... :]

nsib baik lah dpt tahu hari jadi puan. ptot nye hari tuh mintak cuti...
mintak cuti pon terpakse jugak dtg ofis.
almaklum la org penting. awal2 sem ni sume dtg nak daftar baru..

yg paling nak mrh nye. adelah stdent ni dah tahu daftar pada tarikh tertentu, tapi suke2 die je daftar lewat. alasan munasabah kire ketepi la . ni y alasan xmunasabah xligik betol la...
boleh kate rumah banjir, ok la find duk kelantan rumah banjir tp bile tgk alamat stdent nih alah duk dekat je ng kolej, lg pon org cni tahu tempat y die duduk ni memg xpenah banjir,,,
menipu sey!! benci..
susah kan org nak daftar kan die plak.
klu wat sekali gus mase hari daftar 2 kan senang xde la hal lain yang timbul,
kcian sgt kat puan zawiah. :(
nsib baik lah stdent LI mcm kami yang rajin ni msuk lapor diri awal2..
boleh la ktorg ni tolong..=)
tp xpe.. ktorg lagi suke kot bile ade keje nak wat dari duk diam boring sgt2 mcm org lain yg LI luar tp xde keje duk pusing2 krusi je nak watpe.. nak isi ape kat buku LI klu mcm 2 kan..
aku kan terase nal upload gmbar ng puan zawiah n puan zaitun je..
tp xbawak cable la plak. byk dah gmbar nih sbnarnye..

*********************************************************************

ade la 1 hal lg nih..ksian sgt kat kwn aku nih
ade la y bername _ _ _ _ _ _
ktorg tahu la y ktorg nih ade F 1 paper, so xbermakne ktorg ni jaht tahap bapak cipanzi!!!
so ke ade staff kolej kate die gtuh. tduh2 y bukan2 alamak sori la Tuan _ _ _ _...
ktorg xminat ng kolej ni la. nak wat pe la kwn sy tuh nak wat bende mc tuh ng kolej nih..
tuduh bukan2..
name nye fitnah tahu x.. aku rase tuan nih berpendidikan tinggi kot tp nape la fkiran cetek mcm tuh fitnah2 org...
kwn sy tuh cube buat yang terbaik la!!! bole faham Tuan!!!
dah disuruh buat die buat la.. dah namenye LI, kne la buat bende2 mcm tuh..
kwn aku tu dah tak tahu nak wat pe dah kat bilik hujung tuh. ksian nye la. dah le mse kne tengking tuh ramai staff mse tuh, malunye die Tuhan saje y tahu...
(~.~)
kapade kwn aku _ _ _ _ _ _
ko wat dek jela ng Tuan yg SS tuh..
die bajet bagos kot..
klu ade pape ko gtw la penyelie ko.. xde pe nye die tuh.. kn En. tuh baik.
bile die msuk opis ko ko g la kua.. xyah nka tgk muke die lg..
sabar ye syg.. xpe even kite ade lg 2 bulan kat cni...
do the best k... kite sume mampu buat yang terbaik punye... percayalah..
doa byk2 kat Tuhan ye..

*&^%$#@!*hope sgt2 hr ni aku happy n dpt wat keje dgn elok k*&^%$#@!

2 comments:

  1. ok nk tawu sape yg kena marah dan sape tuan SS tu ? HAHA

    ReplyDelete
  2. oohh even bkn aku y kne tgking tp aku terase sey ng En _ _ _ _... sgt2 xsuke!! mahu tahu ke? hehe.. bkn lah En dr pgalaman anda ye..

    ReplyDelete