Sila tinggalkan link anda, promise akan terus follow

Saturday, September 18, 2010

mlm ni tiket :(


aku mau pulang!! klu xnak bleh x? xbest sey.. pasni start balik la asgment blambak 1 ape xwat.. ish ika kau sgt terok ahh!! PEMALAS!! n starting sal program anak angkat. cewah.. aku akan diangkat angkat dn dilambung lambung hahahaha!! aku gler seh!


transnasional:pilihan aku
xnak bas buruk. nak bas baru :)
ceh.. balik kb dari jb bas punye la cun siap kapet merah.
tp bile balik jb dari KB, soalan y aku salu pikir:adakah aku akan smpai ke jb dgn bas ni? hahaha jahat kau!!
aku memg jahat!!

ni la y aku naik stiap kali balik kb.. club punye ok.. cz bas bisnes xde y duk sorg.. aku mahu seat single.. xmau double.!! so tpkse beli tiket club.ahhh sgt jarang tok aku dpt bas gni bile balik JB.. sedih sey an??

ok2 aku mahu packing baju nak balik. tata nt aku lewat korang punye pasal hahahahahahahahahaha see ya next time :)

No comments:

Post a Comment